PDA

Afficher la version complète : assassin's creed brotherhood



ahmed-el-fki
20/10/2011, 09h39
hi i want to change the game of ACB from one computer that i use to my laptop with the activation but one of my friend told me about some system called HWID so i wonder if you can help me to find a soultion to this problem and thank you.

ahmed-el-fki
20/10/2011, 09h39
hi i want to change the game of ACB from one computer that i use to my laptop with the activation but one of my friend told me about some system called HWID so i wonder if you can help me to find a soultion to this problem and thank you.

bee61
20/10/2011, 10h51
you're on french forum here .. you'ld better try on an english speaking forum, it would be easier for you, especially for technical help http://webtools.fr.ubi.com/forums/smileys/happy.gif

bee61
21/10/2011, 03h16
tiens ? mais pourquoi tu te mets à l'anglais pour ton 2ème post alors que ton 1er était entièrement en français ?

ahmed-el-fki
21/10/2011, 13h30
ok je parlerais en francais, ce que je veux faire c'est de changer le jeu de ACB de mon pc de bureau a mon pc portable mais un de mes amis m a parlé d un systeme HWID ,qui va m'empecher de faire cette opération alors si vous avez une soultion suggérez-la est merci http://webtools.fr.ubi.com/forums/smileys/happy.gif

Shin-Lord
21/10/2011, 14h39
Pourquoi ca marcherait pas ? Tu copies-colles et tout va bien, nan ? Je pense http://webtools.fr.ubi.com/forums/smileys/blush.gif

ahmed-el-fki
22/10/2011, 06h54
j'ai pas encore essayé mais je veux me rassurer avant d'éxecuter cette opération